TERVETULOA POLVIJÄRVELLE

  Jäsenkirje 1/2015

Hyvä Väistön Sukuseuran jäsen! Hyvää uutta vuotta 2015!

On aika huomioida muutama tärkeä asia tämän vuoden toiminnasta.

 

  1. Vuosikokous
  2. Jäsenmaksu
  3. Luontoretki

Väistön Sukuseuran toimintakierrossa on tänä vuonna vuosikokouksen vuoro. Kokoonnumme Pohjois-Karjalassa, Polvijärvellä kesäkuun 13. päivänä. Kokouspaikaksi on valittu lomakeskus Huhmari.

(www.lomakeskushuhmari.com).

Vuosikokouksessa valitaan seuralle uusi hallitus ja puheenjohtajisto erovuorossa olevien tilalle ja käsitellään muut sääntöjen määräämät asiat sekä keskustellaan vapaasti jäsenistön kokouksessa esille nostamista asioista.

Kokouksen aikataulu:

12.30 tulokahvit

13.00 vuosikokous

14.00 yhteinen lounas

Lounaan päälle voimme vaikkapa käyttää hyväksi Huhmarin vesimaailman palveluja ja saunoa siinä samalla. Majoittuville palvelujen käyttö sisältyy huoneen hintaan.

Huhmarissa on hyvät yöpymismahdollisuudet. Sukuseuralle on varattu huonekiintiö. Varaukset kukin tekee itse suoraan Huhmariin. Puhelin on: 0207 69 1230. VARAUKSET ON TEHTÄVÄ  25.5.2015 mennessä!! Mainitse varatessasi Väistön Sukuseura. Hinta on aikuisilta alkaen 60 €/hlö.

Samaan päivään 25.5. mennessä on ilmoittauduttava myös vuosikokouksen lounaalle. Ilmoittautumiset sihteeri Railille puh: 050 538 3885 tai esimies Pentille 040 5834485.

SUKUSEURA MAKSAA LOUNAAN! (hinta aikuisilta on 25 €, 5-15 -vuotiailta 15 €  ja 2-4 -vuotiailta 7 €)

HUOMIO!

Ikävä kyllä, viime kesän kokemuksesta johtuen joudumme lähettämään lounaslaskun niille ilmoittautuneille, jotka jostain syystä eivät pääsekään kokoukseen, mutta eivät peruuta osallistumistaan heti esteen ilmaantuessa. Seura joutuu joka tapauksessa maksamaan ruoat ilmoittautuneiden määrän mukaisesti.

Tule siis paikalle, jos olet ilmoittautunut!

Illalla ravintolassa on orkesterina Burn Out.

Tarjolla on hyvää tanssimusiikkia mm. Kaija Koon ja Jenni Vartiaisen kappaleiden tahdissa.

Tervetuloa suurella joukolla mukaan!

 

 

JÄSENMAKSUSTA

Sukuseuran jäsenmaksu on edelleen edullinen 10 euroa. Olkaa hyvä ja maksakaa se seuran tilille 25.5. mennessä. Muistakaa käyttää maksaessanne viitenumeroa, joka on tämän kirjeen nimi- ja osoitetietojen lisänä.

Väistön Sukuseuran pankki on Kiteen Seudun Osuuspankki, tilinumero

FI40 5153 6620 028416

Jäsenmaksun maksamisella takaat sen, että saat jäsenkirjeet ja mahdolliset muut seuran tarjoamat edut ja palvelut. Hyvän rahatilanteen vuoksi pystymme tänäkin vuonna kustantamaan kokouspaikan, tulokahvin ja yhteisen lounaan seuran varoista.

 

LUONTORETKI

Sukuseura järjestää yhteisen luontoretken Ilomantsin Petkeljärven kansallispuistossa lauantaina elokuun 29. päivänä. Asiasta tarkemmin vuosikokouksessa ja myöhemmin seuran nettisivuilta ja facebook-ryhmässä sekä seuran hallituksen jäseniltä.

Jos sinulla on soitto-, laulu- tai muita taitoja, joita haluat esittää sukuseuralaisille, ilmoita rohkeasti halustasi ja järjestämme kokouspäivänä tilaisuuden esityksellesi. Saat varmasti raikuvat aploodit!

Pentti Väistö, sukuseuran esimies     Raili Väistö, sukuseuran sihteeri

 

 

 

Tule mukaan facebook-ryhmään

Sukuseura on myös facebookissa. Se on helppo ja nopea tapa pitää yhteyttä, kuulla kuulumisia ja kertoa omiaan. Ryhmä on suljettu, se on siis pelkästään jäsenten keskeinen. Lähettäkää liittymishalukkuutenne tai ehdottakaa sukuun kuuluvia liitettäväksi ryhmään.

Minulle voi ilmoittaa halukkuudesta vaikkapa pvaisto@hotmail.com  -osoitteeseen

Huom! Tuossa oikealla olevan Viimeisimmät -otsikon alta löytyvät kaikki uutiset. Kuvat -valikon alta löytyy joitakin valokuvia seuran vuosikokouksista.

Pentti