Ajankohtaista

VÄISTÖN SUKUSEURAN KESÄTAPAAMINEN 13.6.2020 VALAMOSSA ON PERUUTETTU KORONAPANDEMIAN TAKIA, MUIDEN TAPAHTUMIEN OSALTA SEURATAAN TILANNETTA

TEATTEREIDEN YHTEISET KAHVIHETKET

Tohmajärven kesäteatterissa to 2.7.2020 klo 19
esityksen ”Akka agentti” väliajalla.

Kiteen Kyläparin Myllyteatterissa su 26.7.2020 klo 17
esityksen ”Kuin telkkä pöntöstä” väliajalla.

Näihin ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen teatteria joko sukuseuran sähköpostiin vaistonsukuseura@gmail.com, tai soittamalla sihteerille 050 358 2038.

Kahvilan pitäjien kanssa järjestetään kahvitukset niin, että ”tunnussana” kahviossa on ”Väistön sukuseura” ja osanottajamäärän mukaan kahvilanpitäjä laskuttaa sukuseuraa. Teatterilipun katsojat hankkivat itse.

TAPAAMISET PESÄPALLO-OTTELUISSA
Kiteen Pallossa (Ville Liukku, Lassi Vasarainen) ja Joensuun Mailassa
(Antti Väistö) on mukana suvun jäseniä.

Pesäpallo-ottelujen ajankohtia ei tiedeta koronatilanteen johdosta, koska sarjan aloitus myöhentyy.

VÄISTÖN SUKUSEURAN VUOSIKOKOUS 15.6.2019

Väistön sukuseuran vuosikokous pidettiin  15.6.2019 Rantasalmen Järvisydämessä. Kokoukseen osallistui 32 henkilöä.


Vuosikokous kutsui sukuseuran kunniajäseniksi Pentti Väistön ja Raili Väistön. Pentti ja Raili toimivat monia vuosia sukuseuran hallituksessa, Pentti puheenjohtajana ja Raili sihteeri-rahastonhoitajana ja olivat merkittävästi mukana Väistön sukukirjan kokoamisessa.

 

Kokouksessa hyväksyttiin vuosien 2017-2018 toimintakertomukset ja tilinpäätökset ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille.
Jäsenmaksuksi vahvistettiin 10 e/vuosi, ainaisjäsenmaksuksi 100 e ja yli 80-vuotiaat on vapautettu maksusta.

Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi Matti Väistö ja halllitukseen seuraavat jäsenet: Esko Juvonen, Helena Järveläinen, Tuula Kinnunen, Raila Matikainen, Heljä Mustonen, Aira Vatanen, Jorma Väistö, Ulla Väistö.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Minna Väistö ja Jouko Väistö ja varatoiminnantarkastajiksi Eine Väistö ja Petra Piipponen.

Vuosikokous alkoi lounaalla, jonka jälkeen menimme Kaarnetsaareen, jossa pidimme kokouksen ja paistoimme makkaraa ja joimme kahvit. Kuulimme mielenkiintoisen esityksen Kuutin Elämä ja paluumatkalle kiertelimme hieman lähirantoja. Norppia emme onnistuneet näkemään.