Ajankohtaista

Hyvät ystävät.
Olemme eläneet vuoden poikkeuksellista ja ennenkokematonta aikaa. Korona on vaikuttanut koko yhteiskuntaan ja myös sukuseuramme tapaisten yhdistysten toimintaan. Sukuseuramme edellinen kokous pidettiin kesällä 2019. Sukukokous on sääntöjen mukaan pidettävä kahden vuoden välein. Ajankohta on huhti-syyskuun kuluessa. Tilanteesta on käyty seuran hallituksen sähköpostikeskustelua ja katsomme tässä vaiheessa, että
  1. Sukuseuran kokous järjestetään elo-syyskuussa 2021, mikäli terveystilanne sallii. Kokouksessa on esillä sääntömääräiset asiat.
  2. Lisäksi hallitus esittää sukukokoukselle, että tämän vuoden jäsenmaksuista luovutaan. Toivomme kuitenkin jäsentietojen päivittämistä ja sähköpostiosoitteiden ilmoittamista sihteerille. Ja hankitaan myös uusia jäseniä – turvataan tulevaisuutta.
  3. Hallitus kutsuu sukukokouksen koolle myöhemmin lähetettävässä jäsenkirjeessä.
Sukuseuran hallitus toivottaa kaikille terveyttä ja jaksamista sekä hyvää talven jatkoa.
                       —————————————————————
VÄISTÖN SUKUSEURAN VUOSIKOKOUS 15.6.2019

Väistön sukuseuran vuosikokous pidettiin  15.6.2019 Rantasalmen Järvisydämessä. Kokoukseen osallistui 32 henkilöä.


Vuosikokous kutsui sukuseuran kunniajäseniksi Pentti Väistön ja Raili Väistön. Pentti ja Raili toimivat monia vuosia sukuseuran hallituksessa, Pentti puheenjohtajana ja Raili sihteeri-rahastonhoitajana ja olivat merkittävästi mukana Väistön sukukirjan kokoamisessa.

 

Kokouksessa hyväksyttiin vuosien 2017-2018 toimintakertomukset ja tilinpäätökset ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille.
Jäsenmaksuksi vahvistettiin 10 e/vuosi, ainaisjäsenmaksuksi 100 e ja yli 80-vuotiaat on vapautettu maksusta.

Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi Matti Väistö ja halllitukseen seuraavat jäsenet: Esko Juvonen, Helena Järveläinen, Tuula Kinnunen, Raila Matikainen, Heljä Mustonen, Aira Vatanen, Jorma Väistö, Ulla Väistö.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Minna Väistö ja Jouko Väistö ja varatoiminnantarkastajiksi Eine Väistö ja Petra Piipponen.

Vuosikokous alkoi lounaalla, jonka jälkeen menimme Kaarnetsaareen, jossa pidimme kokouksen ja paistoimme makkaraa ja joimme kahvit. Kuulimme mielenkiintoisen esityksen Kuutin Elämä ja paluumatkalle kiertelimme hieman lähirantoja. Norppia emme onnistuneet näkemään.